Cele mai frumoase plaje de pe Coasta de Sud a Pacificului. Australia domină topul

Cele mai frumoase plaje de pe Coasta de Sud a Pacificului. Australia domină topul Sursa foto: Dreamstime

Cele mai frumoase plaje de pe Coasta de Sud a Pacificului sunt în majoritatea lor în Australia. Așa se face că pe locul șase află plaja Mooloolaba. Aceasta este unică prin formațiunile sale de stâncă și parcuri din apropiere. Micile umflături naturale în relief fac din aceasta un loc minunat pentru a înota sau a face o plimbare pe întinderile largi de nisip.

Există echipamente de joacă, salvamari de serviciu și o esplanada plină de viață, cu o serie de magazine și locuri de mâncare. Următoarea pe listă este Paradisul Surferilor, tot din Australia. Practic plaja așa se numește, Surfers Paradise Beach, fiind dedicată iubitorilor de sporturi nautice.

plaja Marea Neagră

Marea agitată din aceste zile a făcut mai multe victime. Sursa foto. Dreamstime

Plaje cu ape limpezi pentru iubitorii de surf

Apa limpede și valurile mari au transformat-o într-un loc preferat de surferi. Pe de altă parte nisipul auriu și priveliștile coastei sunt ofertante și pentru cei care nu practica acest tip de sport. Plaja este accesibilă, potrivită pentru familii. Four Mile Beach este următoarea în top. Se remarcă prin priveliștile sale uimitoare și linia țărmului. Apa de mică adâncime este sigură pentru înot.

De asemenea puteți conta pe umbră atunci când aveți nevoie de o pauză de la soare și este, de asemenea, un loc grozav pentru ciclism. Plaja Matira este singura din Polinezia Franceză preferată de turiști mai mult decât cele din Australia. Este o plajă lungă cu nisip, cu ape de smarald și apusuri uimitoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe primul loc este o plaja din apropierea orașului Sidney

Amatorii de snorkeling vor adora recifele de corali frumoase pline de pești, iar marea caldă este perfectă pentru înot. Dacă doriți să adăugați o mică aventură zilei dvs. de plajă, mergeți la Cable Beach. Aici vă puteți relaxa pe nisipul alb sau scufunda în apele strălucitoare, turcoaz.

Puteți călări cămile sau să mergeți cu ATV-ul sau chiar cu bicicleta. Australia Manly Beach este pe primul loc. Este foarte aproape de Sydney, are magazine, cafenele și multe altele. Se poate face surfing, dar baie în piscina cu apă sărată.