Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruitday wordt officiële Zespri-panellist in China

Gisteren heeft Peter McBride, de voorzitter van Zespri, het hoofdkwartier bezocht van Fruitday in Shanghai. Fruitday is een prominente Chinese retailer, die voornamelijk sterk is in de online verkoop van vers fruit. De twee bedrijven hebben een samenwerking beklonken, waarbij Fruitday een officiƫle partner zal worden van Zespri in China. Hiermee verkrijgt het bedrijf de rechten om de Nieuw-Zeelandse Zespri kiwi's in China te verkopen.


Zespri's voorzitter Peter McBride en vicepresident Bruce Cameron, samen met twee van de oprichters van Fruitday Wei Wang en Zhang Zhao Guo.

Fruitday verkoopt momenteel al 8% van alle Zespri kiwi's die in China worden verkocht. Populair in China zijn Zespri's SunGold kiwi's en de biologische Green en biologische Gold kiwi's.

Fruitday's oprichter Zhang Zhao Guo licht toe: "Onze online verkoop van verse producten en sterke online aanwezigheid maakt het mogelijk veel directer met consumenten te communiceren. Hierdoor kunnen wij Zespri een verrijkend platform in China aanbieden. Wij kijken er naar uit in de toekomst nauw samen te werken."

Zespri voegde daaraan toe: "Fruitday heeft zich toegewijd aan de verkoop en promotie van onze boomgaarden in China. Door onze samenwerking, online en offline, kunnen we de Chinese consumenten en vooral een jongerendoelgroep succesvol bereiken."



Fruitday is een snel groeiend bedrijf in China. In augustus heeft het bedrijf aangekondigd samen te werken met de Franse Lactel, een van de grootste exporteurs van melk en zuivelproducten wereldwijd. In China timmert Fruitday aan de weg met de recente lancering van Mr Orange, een nieuw merk voor citrus uit Yunnan. Fruitday steunt de citrustelers met wie het bedrijf nauw samenwerkt door onder andere de installatie van moderne fruitsorteermachines.